Британски лекар се призна за виновен в дързък, но неуспешен

...
 Британски лекар се призна за виновен в дързък, но неуспешен
Коментари Харесай

Лекар призна, че се е опитал да убие партньора на майка си с фалшива инжекция COVID-19

 

Британски доктор се призна за отговорен в дръзновен, само че несполучлив скрит план за ликвидиране на колегата на майка му с подправена ваксина COVID-19, в който той подправя медицински документи и се преоблича, с цел да инжектира отрова на жертвата си.

53-годишният Томас Кван се показал за здравна сестра и даже измерил кръвното налягане на личната си майка, преди да инжектира отровата на колегата ѝ Патрик О'Хара в Нюкасъл, Северна Англия, написа Би Би Си.

О'Хара оцелява, само че след слагането на инжекцията страда от некротизиращ фасцит - евентуално смъртоносна бактериална зараза, която разяжда плътта, настояват прокурорите.

 Година по-късно: Беери – кибуцът на гибелта, където „ Хамас “ избива един на всеки 10 Светът 13 мин. Година по-късно: Беери – кибуцът на гибелта, където „ Хамас “ избива един на всеки 10  Съдържание от партньори 8 мин. " Вива Живот " на Вива Кредит - тъй като всеки има право на заслужен живот  Използването на капсулата за самоубийство „ Сарко “ е пресутановено след първата евтаназия Светът 3 мин. Използването на капсулата за самоубийство „ Сарко “ е пресутановено след първата евтаназия  Боян Лефтеров: 70-годишният бегач, който към момента печели международни трофеи и отглежда пчели България 19 мин. Боян Лефтеров: 70-годишният бегач, който към момента печели международни трофеи и отглежда пчели  Тийнейджър почина след удар с кросов мотор в дърво, бил е без брошура България 2 мин. Тийнейджър почина след удар с кросов мотор в дърво, бил е без брошура  Хора всеобщо осъмнаха с санкции в квартал „ Банишора “ в София: Паркират ли погрешно? Тази сутрин 3 мин. Хора всеобщо осъмнаха с санкции в квартал „ Банишора “ в София: Паркират ли погрешно?  Година след офанзивата на „ Хамас “: Насилия и убийства, довели Близкия изток до ръба Светът 8 мин. Година след офанзивата на „ Хамас “: Насилия и убийства, довели Близкия изток до ръба  Година по-късно: Беери – кибуцът на гибелта, където „ Хамас “ избива един на всеки 10 Светът 13 мин. Година по-късно: Беери – кибуцът на гибелта, където „ Хамас “ избива един на всеки 10  Съдържание от партньори 8 мин. " Вива Живот " на Вива Кредит - тъй като всеки има право на заслужен живот  Използването на капсулата за самоубийство „ Сарко “ е пресутановено след първата евтаназия Светът 3 мин. Използването на капсулата за самоубийство „ Сарко “ е пресутановено след първата евтаназия  Боян Лефтеров: 70-годишният бегач, който към момента печели международни трофеи и отглежда пчели България 19 мин. Боян Лефтеров: 70-годишният бегач, който към момента печели международни трофеи и отглежда пчели  Тийнейджър почина след удар с кросов мотор в дърво, бил е без брошура България 2 мин. Тийнейджър почина след удар с кросов мотор в дърво, бил е без брошура  Хора всеобщо осъмнаха с санкции в квартал „ Банишора “ в София: Паркират ли погрешно? Тази сутрин 3 мин. Хора всеобщо осъмнаха с санкции в квартал „ Банишора “ в София: Паркират ли погрешно?  Година след офанзивата на „ Хамас “: Насилия и убийства, довели Близкия изток до ръба Светът 8 мин. Година след офанзивата на „ Хамас “: Насилия и убийства, довели Близкия изток до ръба

Семейният доктор се е признал за отговорен в опит за ликвидиране в понеделник, малко откакто процесът му стартира в Кралския съд в Нюкасъл предходната седмица.

Преди това Томас Кван отричал закононарушението. Той е дал на О'Хара токсин, причиняващ „ рядко и животозастрашаващо месоядно заболяване “, се споделя в решението на съда.

Прокурорите обявиха, че Кван е положил „ изключителни старания “, с цел да се маскира и да приготви нападението в дома на жертвата в Нюкасъл на 22 януари.

Томас Кван основава подправен документ за идентичност, употребявайки името Радж Пател, който включва негова фотография с подправена брада, мустаци и перука.

Томас Кван, който работил в Съндърланд, би трябвало да бъде наказан на 17 октомври, като съдията по делото съобщи, че може да чака „ забележителна “ присъда.

Кван признава, че е приложил отровно вещество на 71-годишния Патрик О'Хара, само че в началото твърди, че е желал единствено да аргументи „ болежка и дискомфорт “.

Майката на Томас Кван е направила наследство, в което е оставила дома си в Нюкасъл на колегата си О'Хара. Двамата са дружно от 20 години. Той се наследява от децата ѝ единствено при положение на неговата гибел.

Томас Кван, който е бил почитан общопрактикуващ доктор, е бил „ захласнат “ от парите и наследството си, тъй че е съставил комплицирания проект за „ унищожаване на пречката “.

Кван изпращал на жертвата си писма, представяйки ги от Националната здравна работа, в които се казвало, че има право на домашно посещаване от здравна сестра за обзор.

Общопрактикуващият доктор се дегизирал с маска и очила и самичък направил визитата, като предложил на жертвата и инжекция COVID-19.

О'Хара е почувствал „ ужасна болежка “ незабавно след слагането на инжекцията, а Кван бързо си е тръгнал.

Патрик О'Хара е потърсил здравна помощ. Наложило се е да бъдат отстранени елементи от ръката му в резултат на инфекцията. Томас Кван не е разкрил с какво е инжектирал жертвата си.

При претърсването на дома му обаче са открити голям брой химикали и отрови, както и книги и наръчници за подготвяне и потребление на токсини. Учените стигат до заключението, че най-вероятно става въпрос за пестицид, наименуван йодометан, който е бил открит в спринцовката и би провокирал признаците на О'Хара, макар че до момента не е било открито той да е бил употребен върху човек.

Томас Кван в началото отхвърля да е правил опит за ликвидиране, само че след началото на процеса трансформира обвиняването си.

Кван също по този начин е пътувал до Нюкасъл в нощта преди нападението, като е сложил подправени регистрационни номера на колата си и се е настанил в хотел, употребявайки подправено име. Освен това е конфигурирал шпионски програмен продукт на компютъра на майка си, с цел да може да следи дейностите на двойката онлайн и да ги снима с вградената камера без тяхно познание.

Той е създал авариен проект и е основал писмо от подправена благотворителна организация, в което предлага на О'Хара безвъзмездни питиета и ястия.

Неговият юрист съобщи, че Томас Кван е приел изцяло, че пандизът е неминуем и е изискал да бъде наказан допустимо най-бързо.

Те е считал, че е прикрил следите си, само че служителите на реда са съумели да го арестуват в границите на два дни след нападението.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР